Представители на ФК Барселона инспектираха стадион „Берое“

 

Броени дни след пресконференцията, на която Христо Стоичков и кметът на Стара Загора – Живко Тодоров, обявиха звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Камата и приятели, на посещение у нас пристигнаха двама представители на испанския гранд. Целта на визитата им бе да инспектират отблизо стадион „Берое“ и да проверят дали базата отговаря на изискванията за предстоящия футболен спектакъл на 20 септември в „града на липите“.

Останали доволни от всичко, което са успели да инспектират и видят вчера – 21 юни, представителите на ФК Барселона са потвърдили, че стадионът, хотелът и всичко необходимо за удобството на едни от най-големите легенди на каталунците, е на лице. Те са категорични, че условията за провеждането на мач от подобна величина, са отлични.

Това е поредното доказателство, че още със самото начало събитието, което е част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017“ отправя сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу – истински празник за всички фенове не само в „града на липите“, но и в цяла България.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.

 

Представители на ФК Барселона инспектираха стадион „Берое“

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>