С водосвет откриха новата спортна зала по художествена гимнастика

 

След извършения от общината ремонт, бившата зала по борба в Стара Загора се превърна в комфортна  зала по художествена гимнастика.

Тя бе открита днес с тържествен водосвет, в присъствието на гимнастични, родители и официални гости.

Стойността на извършения проект за „Преустройство на съществуваща зала за борба в Зала по художествена гимнастика“, е на стойност 308 024 лв. без ДДС. Основната цел на строително-монтажните работи е свързана с осигуряване на икономия на енергия и топлосъхранение, безопасна експлоатация, хигиена, опазване здравето и живота на хората, и едновременно с това подобряване общия естетически вид на сградата.

След извършения от общината ремонт, бившата зала по борба се превърна в перфектна зала по художествена гимнастика. За момента в нея ще тренират два спортни клуба по художествена гимнастика Елит и Берое, с над 120 деца. Третият клуб Импала, засега няма да тренира, информира ресорният зам. кмет Красимира Чахова.

Досегашният председател на СК Елит Кремена Искренова потвърди пред екипа ни, че в края на седмицата заминава на работа в Китай. Причината?

Новата зала за гимнастика в Стара Загора, обявен за „Европейски град на спорта 2017“, дава възможност на състезателите да тренират в прекрасни условия и да печелят още повече успехи.

Част от гимнастичките на двата спортни клуба  „Елит“ и „Берое“ демонстрираха своите умения и таланти, вярвайки в своите спортни бъдещи успехи.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>