Община Стара Загора е домакин на традиционната Годишна среща на специалистите по човешки ресурси, организирана от Института по публична администрация (ИПА). От 10 до 12 май, около 100 ръководители от звена по човешки ресурси в централната и териториалната администрация ще участват в професионалния форум.

Приветствие към изпълнителния директор на ИПА Павел Иванов, както и към гостите, при официалното откриване днес, отправи секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов.

„За нас е удоволствие да ви посрещнем в Стара Загора. Радваме се, че сте избрали нашия град за провеждането на десетата годишна среща на специалистите по човешки ресурси. Вие сте хората, които отговарят и управляват най-ценния актив на администрацията – хората. По този начин вие допринасяте за достигането на целите и подобрявате качеството на работа във всяка една организация. Инвестирайте и развивайте човешкия капитал“, каза секретарят на Общината Делян Иванов. Той пожела на експертите по човешки ресурси да използват свободното време, заложено в програмата им на обучение, за да разгледат хилядолетна Стара Загора.

В програмата на годишната среща на специалистите ще бъдат разгледани нормативни уредби, възможностите за обучения на експерти, както и ще бъдат представени изследвания и добри практики от областта на управлението на човешките ресурси.

 

 

Стара Загора е домакин на Годишна среща на специалистите по човешки ресурси

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>