Стартира инициативата „Искам да бъда добър“

Областна администрация и Регионалното управление по образованието стартират съвместна инициатива „Искам да бъда добър“. Днес областният управител проф. Веска Шошева и двамата и заместници се срещнаха с началника на РУО Татяна Димитрова, с кметове и заместник-кметове на общините.
Темата за насилието сред младото поколение днес е превзела медийното пространство, обществото гледа с тревога на случващото се в българското училище, но организаторите на кампанията искат да изтласкат на преден план доброто и позитивизма в постъпките на децата. Защото те създават много добри неща, които трябва да бъдат показвани и насърчавани, смятат инициаторите на „Искам да бъда добър”.
Идеите за различни мероприятия и събития в рамките на кампанията ще тръгнат не от институциите, а от децата по класове. Няма да има ограничения и регламент. Кампанията ще приключи в навечерието на 1 юни – Деня на детето.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>