Започва V-тия Пролетен турнир под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък

Над 100 ще бъдат  участниците в двата спорта – футбол и тенис на корт в двата дни на спортния комплекс „Шампион”  в Казанлък (на север от градския стадион). По мнението на организаторите, публика и медии финалните двубои ще бъдат най-оспорваните  до сега в двата спорта за 5-те издания на турнира под патронажа на Драгомир Стойнев. В средата на март, на най-големия спортен комплекс, ще участват младежи, бизнесмени, директори, адвокати, полицаи, настоящи и бивши футболисти, данъчни служители, наемни войници, работници, предприемачи и др. Голяма част от тях  участват и печелят национални спортни турнири.

Отборите ще се съберат за записване и  стартиране на Турнира в петък,17-ти март, на комплекс „Шампион”, където домакините ще представят програмата и условията на провеждането. В събота и неделя срещите ще започват от 10:00 часа.

Във футболната надпревара се  очакват оспорвани срещи сред над 10 тима, а 14 двойки и 14 сингъла  в тениса ще играят в Турнира, който е най-посещаван и грандиозен за Казанлък. В неделя след 13 часа ще се състоят и финалните минути на петото спортно издание под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък.

Започва V-тия Пролетен турнир под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>