Стара Загора е домакин на Седмия международен турнир по художествена гимнастика за купа „Берое“. Организатори са Клубът по художествена гимнастика „Берое“,  Община Стара Загора и Българската федерация по художествена гимнастика.

Приветствие към всички отправи заместник-кметът на Община Стара Загора Красимира Чахова. Тя поздрави състезателките и треньорите с Тодоровден и им благодари за участието в турнира, с което затвърждават неговото заслужено  място.

Гост на турнира беше и общинският съветник Марин Маринов, който заедно със заместник-кмета връчиха купи и медали на победителките.

В турнира участват 27 клуба по художествена гимнастика от България, Украйна и Молдова.

Проявата е част от спортния календар на Община Стара Загора и важен акцент в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта` 2017“.

Надпреварата се провежда в Общинска спортна зала „Иван Вазов” този уикенд.

В 23-годишната си история клуб „Берое“ е подготвил много гимнастички, които са допринесли за неговия национален и международен имидж, и са прославили името на града ни.

Грации спорят за купа „Берое“ в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>