ПП ГЕРБ представи всичките си кандидати за народни представители

ПП ГЕРБ – Стара Загора представи  своите кандидати за народни представители в следващото 44-то Народно събрание от листата си с номер 11 в Старозагорския избирателен район. В препълнената конферентна зала на хотел „Мериан палас“ дойдоха стотици членове и симпатизанти на партията, за да видят на живо своите избраници.

 

 

Всички кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ от 27-ви старозагорски изборителен райн присъстваха в залата и застанаха лице в лице пред своите избиратели. От 1-вия – водачът Емил Христов до  22-я бяха представени поотделно и съобщавани акцентите в неговата житейска и професионална биография . Номер 11 Спас Пеев от Братя Даскалови се отказа от листата, заради преференциалния вот.

 

 

След като всички се представиха като един отбор,  влизащ единен в започналата днес едномесечна предизборна кампания, думата взе водачът на листата Емил Христов.

Той представи основните акценти от Програмата на ГЕРБ, обявени от председателя на партията Бойко Борисов, с акцент интересите на Старозагорския регион.

 

 

 

 

,Водачът на листата на ГЕРБ Емил Христов акцентира върху рехабилитацията на пътищата в региона, изграждането на четирилентов път с АМ Тракия, изграждане на продължението на парк „Артелерийски“ с обещаната многофункционална спортна зала.

Акцент в предизборната кампания на ГЕРБ е образвонаитео, здравеопазването и социалната политика.

 

При пълен мандат ГЕРБ се ангажира със средна работна заплата от 1500 лв., минимална – 650 лв. С темповете на нарастване на БВП това е реално.  Приоритет за региона е развитието и на енергийния отрасъл.   Стара Загора и регионът без енергетиката няма да е това, което е в момента. ГЕРБ ще работи за децентрализация и за продължаващо обновяване на спортни салони и зали.

Емил Христов е водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора. Той е два мандата председател на Общинския съвет в града и общински ръководител на партията. Христов е инженер, завършил Висшето военно училище в Шумен и Военната академия в София. Зам.-председател на УС на Националната асоциация на председателите на общински съвети (НАПОС – РБ). Председател е на Постоянната комисия по регионална политика и местно самоуправление към Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). Владее руски и английски език.

Втори е 43-годишният инженер Борис Кърчев, общински съветник от Казанлък, председател на Комисията по култура, информационни средства и вероизповедания, член на Комисията по устройство на територията, инфраструктурата, строителството и транспорта. Председател на фондация „Чудомир“ и секретар на Ротари клуб Казанлък, Дистрикт 2482 България. Управител е на „Тракия кабел“ ООД  – далекосъобщителен оператор.

На трето място в листата на ПП ГЕРБ е експертът по национална сигурност и депутат от 43-тото Народно събрание Маноил Манев. Манев бе общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2011-2015 г., председател на ПК по спорт и младежки дейности, а след това заместник областен управител. Бил е директор на Колежа по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец” в Стара Загора. Член е на общинското ръководство на ПП ГЕРБ.

Радостин Танев, областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора, е четвърти. Той е и общински съветник от ПП ГЕРБ, член на ПК по спорт и младежки дейности и ПК по земеделие, гори и опазване на околната среда. 32-годишният старозагорец е магистър по „Финансов мениджмънт” от Стопанска академия „Д. А. Ценов” в Свищов. От години се занимава с търговска дейност в областта на земеделието.

Йоана Йончева-Фильова е второто казанлъшко лице в листата на партията за 27 МИР.  32-годишната дама е на пета позиция. Бакалавър по Бизнес мениджмънт от „Бостънски Университет“ и магистър „Инженер-технолог“ от университета „Проф. Асен Златаров“ в Бургас. Била е офис мениджър във фирма „Екопак“, ръководител административен отдел във фирма „Екоколект“ и търговски директор на „Рекотуб“ ЕООД.

 

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>