Станислав Тодоров е водач на листата в Старозагорско от „Да, България“

От „Да, България!“ представиха листата си от Старозагорски избирателен район. Водачът на листата е юристът Станислав Тодоров.

Ден преди регистрацията на листите в ЦИК, „Да, България!“ започна от Стара Загора представянето им. Пред хората от Стара Загора се изправиха водачът на листата Станислав Тодоров, Атанас Славов, както и четвъртият в листата Стефан Стефанов. Всички те са юристи по образование.

Водачът на листата на „Да, България!“ в 27-и МИР Станислав Тодоров разказа, че е работил 7 години в ТЕЦ „Гълъбово“, две от трите му деца са родени в Стара Загора и познава района и проблемите на хората.

Председателят на „Да, България!“ Христо Иванов заяви, че темата за бедността е тема на движението. Сред нас има десни, сред нас има леви хора, но загрижеността, че в България има хора, обречени на безнадеждна бедност е общо за всички ни, добави той.

Христо Иванов отбеляза участието на известната тенисистка Мануела Малеева в каузата на „Да, България!“.

Христо Иванов заяви, че именно появата на „Да, България!“ на политическия терен е принудила и останалите политически сили като ГЕРБ например да вкарат в програмата си, макар и с половин уста, „нещо, което се нарича контрол върху главния прокурор“.

 

 

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>