Б. Борисов с отговори на актуални политически въпроси

Благодаря на служебния кабинет, че направиха ревизия на кабинета „Борисов 2”, защото такива глупости се изговориха през последните седмици, че направо можеше да ти се изправи косата. Не мога само да приема, че преди време ни казваха „Недейте да правите нови обществени поръчки”, а сега ни обвиняват, че сме ги бавили. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов от Стара Загора по повод ревизията от страна на кабинета „Герджиков” на неговото управление.

„Герджиков е перфектен юрист и се надява да знае докъде да позволи да го ползват като политическа поръчка”, призова лидерът на ГЕРБ.

„Със сменените областни управители се връщат се ешалоните на БСП и ДПС”, каза още той

„Ако дойда на власт и аз мога да им обещая ответни ревизии”, закани се бившият премиер, който подчерта, че за две години управление е доказал, че от ГЕРБ не търсят реваншизъм.
.

„Ако има по-опитен, по-знаещ и по-успял от мен то няма да има проблем друг да е премиер, ако ГЕРБ спечели изборите. Но е несериозно да се поставят такива условия”, уточни бившият премиер.

Борисов коментира и лидерката на БСП Корнелия Нинова. По думите му тя се е изложи като е нарекла хората, гласували за СЕТА, национални предатели.

Попитан дали съжалява, че е подал оставка той заяви: „Това е демокрация. Ако хората пожелаят пак ще се върнем на власт. Ако искат друго – имат възможност друго да изберат”.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>