„Берое“ разгроми „Балкан“

Баскетболистите на „Берое“ се наложиха с 87:61 над съперниците си от „Балкан“ Ботевград в среща от НБЛ. В първата част на двубоя играчите на „Берое“ взеха аванс срещу своя съперник и поведоха с 26:18.
През втората част Балкан успя да се доближи на 6 точки, но два последователни коша на Брандис Райли Рос отново увеличиха разликата, а реферите отсъдиха техническо нарушение на наставника на гостите Небойша Видич. На полувремето авансът на „Берое“ бе 10 точки – 44:34.
След почивката Водени от национала Станимир Маринов,баскетболистите на Балкан опитаха да противодействат на домакините, но без резултат. Третата част приключи с 64:42 в полза на „Берое“ В последните 10 минути двубоят просто се доиграваше.
Срещата между „Берое“ и „Балкан“ бе последна преди турнира за Купата на България., който започва тази седмица.Първият съперник на старозагорския тим ще е отбора на „Черно море Тича“.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>