Изтича срокът за набиране на доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

Утре е последният срок за подаване на документи за доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.Ще бъдат избрани 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които обичат спорта, комуникативни са и имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви.Конкурсът, под форма на събеседване, ще се проведе на 16.01.2017 г. В Общинската спортна зала „Иван Вазов“, от 12:00 ч. до 14:00 ч. До момента има 10 кандидати.
На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка, която след приключване на кампанията, ще остане за тях. Родителите на избраните за доброволци кандидати следва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и снимки на децата, във връзка с провеждането на кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>