Полицай от ОДМВР – Стара Загора получи високо признание

Полицай от ОДМВР – Стара Загора получи високо признание за своя професионализъм на двадесет и третотоиздание на церемонията „Полицай на годината“.

На 22 декември в зала №6 на Националния дворец на културата се проведе двадесет и третото издание на церемонията „Полицай на годината“. За пореден път на нея бяха отличени полицейски служители и колективи, постигнали значими успехи в борбата с престъпността, опазване на обществения ред и сигурността на гражданите.

Инициативата е на Министерството на вътрешните работи, съвместно с фондация „Доверие и закрила“.

Изключително сме горди, че през настоящата година трета индивидуална награда е връчена на инспектор Иван Митков Иванов,  разузнавач  в група „Престъпления против личността и собствеността“ при сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в отдел „Криминална полиция“ на ОДМВР – Стара Загора.Инспектор Иван Митков Иванов има съществен личен принос в разкриването на извършителите на няколко пътно-транспортни произшествия със смъртни случаи и тежко пострадали хора. През 2016 г. инспектор Иванов пряко участва и в установяването и задържането на извършители на телефонни измами и домови кражби на територията на гр. Стара Загора.

Полицай от ОДМВР – Стара Загора получи високо признание

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>