Живущите около стадион „Берое“ пускат жалби до инситуциите заради късните мачове

Подписка от 170 живущи старозагорци около стадион „Берое“ е изпратена до редица институции – Български футболен съюз, Община Стара Загора и до ОД на МВР.
Тя е от живеещите в блоковете около градския стадион в Стара Загора. Хората са категорични, че повече не искат да има късни мачове на „Берое“ на игрището, което е едно от най-добрите у нас. Част от двубоите завършвали далеч след 22 часа, което според тях е нарушение на наредбите на общината, с които е забранено да се вдига шум след това време.
Друга основателна причина за инициираната подписка според Трайков са купищата боклуци около жилищните блокове.
Фенове на „Берое“ реагираха нееднозначно на проблема, от заплахи в социалните мрежи към инициаторите на подписката, до безразличие. Повечето обаче са категорични, че така е в цяла Европа, а двубоите така или иначе започват по-рано през есенно зимния сезон.
Според футболни запалянковци жалбата е първата по рода си в историята на българския футбол, но е подписана от всички домоуправители на блоковете около стадиона.
ПФК“Берое“ стопанисва една от най-модерните спортни бази в страната.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>