Кметът Живко Тодоров се срещна с баскетболисти

Днес кметът на Стара Загора Живко Тодоров се срещна с играчите от националния отбор по баскетбол. На срещата присъстваха селекционерът на тима Любомир Минчев, който е и треньор на БК „Берое“ и президентът на БФБ Георги Глушков.
„Благодаря на Георги Глушков, президент на Българската федерация по баскетбол, на Любо Минчев, за това че подготовката за предстоящия им състезателен сезон започва от Стара Загора. Пожелавам на всички вас – треньори и състезатели, да продължавате да прославяте България“, заяви кметът Живко Тодоров.
Президентът на БФБ Георги Глушков също изрази своите благодарности за доброто отношение и добрата спортна база в Стара Загора.
Българските национали вече втора седмица се подготвят в града на липите за квалификациите за Евробаскет 2017. Те ползват общинската спортна зала „Стара Загора“, спортен комплекс „Берое“ и др.
В знак на благодарност за оказаното съдействие президентът на БФБ Георги Глушков връчи на Живко Тодоров почетна грамота и символична тениска на националния отбор.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>