Димитър Чорбаджиев напуска ДБГ

Областният координатор на „Движение България на гражданите“ Димитър Чорбаджиев обяви на пресконференция днес, че напуска партията . Причините са няколко. „С това свое решение не целя да създавам напрежение в партията, а да кажа какво се случва и с какво не съм съгласен“, коментира Чорбаджиев.

Неприятните според него неща на областно ниво се случват след парламентарните избори. „Трябваше да имам заместник, предлагам хора, но се назначава друг човек. Вмешателство имаше и в подредбата на листата за общинските съветници“, каза още Чорбаджиев.
Новият областен лидер ще стане ясен с делегатско събрание на общините. Името обаче е известно и сега, коментира Чорбаджиев, но не пожела да го каже. В област Стара Загора „Движение България на гражданите“ има около 500 членове, а в общинската структура те са около 180.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>