Нулево реми за „Берое“ и „Радник“

„Берое“ завърши с нулево равенство домакинството си от първи квалификационен кръг на Лига Европа срещу босненския „Радник“. Старозагорският тим доминира в по-голямата част от мача, но не успя да реализира попадение. Реваншът ще е след седмица в Баня Лука.
„Получи се добър мач според мен. Мисля че максимално се раздадоха в мача, доколкото позволява подготовката им. Знаехме, че отборът на „Радник“ е опитен. Постарахме се да ги затрудним максимално. Ако не ме лъже паметта те имаха само едно положение за гол, докато ние имахме няколко. Не успяхме да вкараме. Благодаря на публиката на „Берое“ за това, че ни подкрепяха от първата до последната минута.“ – каза наставникът на „Берое“ Ивайло Йорданов.
Старши-треньорът на гостите от „Радник“ Славко Петрович заяви, че този резултат дава надежда на двата отбора да продължат към втория кръг. „Ще е много тежко на реванша предвид малкото време за подготовката. Ще се опитаме да възстановим играчите. Имаме пътуване 12-13 часа с автобус, но се надяваме всички да са готови за следващия мач.“ – допълни той.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>