Маратон Стара Загора 2016 преминава под мотото „Бягането начин на живот“

Бягането начин на живот“ е мотото на Маратон Стара Загора 2016, който ще се проведе на 26.06.2016 година в Стара Загора. Стартът на Маратон Стара Загора, Полумаратон и дистанцията 10.550 км. ще бъде даден пред Община Стара Загора . Велики“ 107/. Маршрутът продължава по бул.“Цар Симеон Велики“, след което състезателите преминават по бул. „Никола Петков“. В района на магазин „Метро“ правят обратен завой и по същия маршрут се насочват отново към Община Стара Загора.
Участниците в маратона ще пробягат 4 обиколки, в полумаратона 2, а в дистанцията 10.550 км. 1 обиколка.
В Маратон Стара Загора 2016 се допускат участници от страната и чужбина за всички разстояния, като за 42.195 km има изискване само за участници, които са навършили 18 години до деня на състезанието Регистрациите се правят онлайн. Няма да се допускат участници без попълнена регистрационна форма. Всички състезатели ще получат стартови номера с електронен чип за измерване на времето на пробяганото разстояние. Осигурени са медицинска помощ, гардероб за съхранение на дрехите, възпоменателен подарък, освежителни и подкрепителни пунктове по трасето и финала.
На завършилите и третите дестинации ще бъдат раздадени медали.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>