Успехи за клуб по шахмат „Траяна 2011“

Състезателите на спортен клуб „Траяна се представиха много добре на провелото се в Плевен Държавно индивидуално първенство по ускорен шах и блиц за момчета и момичета от 8 до 10 години. В надпреварата взеха участие близо 200 деца. При 8 годишните Никол Калчева се класира на 8-мо място в блица и 10-то място в ускорения шах. Седемгодишният Радмил Георгиев, който се състезава при осемгодишните завърши на 4-то място в блиц. При 10 годишните ни представиха Божидар Кочев и Ралица Христова, която записа 8-ма позиция в блица и 13-та в ускорения шах.
Утре мъжкият отбор на ШК „Траяна“ в състав Боян Тонев, Нанчо Добрев, Светослав Станчев,Валентин Панбукчиян и Румен Костадинов заминават за участие на държавите първенства на А група при мъжете. Състезанията ще се проведат от 8 до 14 юни в Приморско, а на 11-ти юни започва и традиционния турнир по шахмат за деца „Тракийско Конче“, който ще се проведе с подкрепата на Община Стара Загора.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>