Кръговото кръстовище се изгражда в срок

Изграждането на кръговото кръстовище ще бъде в срок. Изпълнението на проекта трябва да приключи до края на юли, обяви на пресконференция кметът Живко Тодоров.

За ремонтите дейности, които в момента вървят в кв. „Самара 3“, градоначалникът обяви, че са били възложени за изпълнение и нови улици, които не са били част от предвидената рехабилитация.
Обявена е процедура и за частична подмяна на водопровода в кв. „Три чучура – север“, със средства от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
Община Стара Загора ще бъде безкомпромисна към фирмите изпълнителни на некачествени ремонти в града, заяви още кметът. Той коментира и състоянието на плувния басейн. По думите му ремонтът ще приключи до края на август. Сградата е била твърде компрометирана, а ремонтът е тежък. Допълнителните дейности ще струват около 500 хиляди лева.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>