Изцяло реновираната спортна зала в Гълъбово приюти регионални игри за хора с увреждания

Незабравими емоции и преживявания подари община Гълъбово на инвалидите от региона, канейки ги да се включат във първите регионални игри за хора с увреждания. Спортното мероприятие беше в чест на откриването на спортна зала „Енергетик“ в Гълъбово.

Откриването на изцяло ремонтираната спортна зала в Гълъбово бе съпътствано с провеждането на първите регионални игри за хора с увреждания. В състезанието участваха 12 отбора, в четири дисциплини – дартс, дърпане на въже, боулинг и състезание с инвалидни колички. Победителите получиха и награди.

 

Спортното състезание се проведе за втори път, първото бе през 2013 година, след което обилни валежи в община Гълъбово наводниха спортанта зала и тя бе затворена. Вече спортан зала“Енергетик“ в Гълъбово е изцяло обновена и отговаря на всички изисквания за провеждане на държавни първенства по бадминтон, борби и други спортове. В нея тренират 6 спортни клуба.

Ремонтът включваше хидроизолация на покрива, нова дограма и подово покритие, осветление, ремонтирани съблекални и сервизни и котелно помещения.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>