Великденски изложби събират средства

Красиви великденски сувенири се продават благотворително във фоайето на Община Стара Загора. Пъстри яйца, венчета и красиво изработени сувенири са изложени в рамките на благотворителен базар в подкрепа на Помощно училище „Любен Каравелов“ в Стара Загора.

В съседство се намира и благотворителния великденски базар за събиране на срествства за построяването на православен храм „Св. мъченик Трифон“ в старозагорското село Малка Верея. Благородната инициатива е по идея на местното читалище.
Изложбата-базар предлага уникални сувенири на Великденска тематика – хартиени кошнички за яйца, красиво изрисувани стъклени чаши, оригинални свещници и др., изработени с много фантазия и любов. Инициативата е втора от поредицата благотворителни събития, посветени на каузата за изграждане на църква, каквато до този момент в Малка Верея не е имало.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>