Димитър Танев: Важно е да имаме единен кандидат

Най-важното за Реформаторски блок в момента е да имаме единен кандидат за президент, който да обединява дясномислещите избиратели. В момента обсъждаме какъв трябва да бъде профилът на нашия кандидат. Това каза в Стара Загора депутатът от Реформаторския блок Димитър Танев. Той допълни, че през последния месец разговорите в коалицията се водят в посока за единна кандидат-президентска двойка, която да е стабилна и максимално да консолидира партиите. По друга актуална тема – антикорупционният закон, Танев заяви, че очаква политическа подкрепа.

Миналата седмица предложихме промени в Изборното законодателство, каза още депутатът.
Реформаторският блок има предложение и за нов закон за офшорните дружества. Депутатът е провел среща с кмета Живко Тодоров днес.

Обсъден е проблемът с липсата на квалифицирани работни кадри и как този проблем да се реши чрез развитието на Тракийския университет. Обсъдено и финансовото състояние  на УМБАЛ „Проф.д-р Стоян Киркович“, което е стабилизирано и се погасяват стари задължения.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>