Представители на Община Стара Загора и Международния младежки център взеха участие в Международна конференция на тема „Нашето общо бъдеще – Our future together“, организирана от Министерството на образованието и науката по Програма „Деца и младежи в риск“.

Конференцията представи постигнатите до момента резултати от изпълнението на програмата и завърши с кратка музикална програма, изпълнена от младежи от целевата група на Младежкия център – Стара Загора.
Конференцията се състоя във филиала на Националната художествена галерия в София, с участието на представители на образователното ведомство и Програмния оператор на Програма BG06 „Деца и младежи в риск“, представители на Съвета на Европа, работещи в партньорство с екипа на МОН за изпълнение на Програмата , представители на организациите-бенефициенти, които изпълняват проекти, финансирани по програмата.

Събитието, което е част от поредицата официални събития, организирани във връзка с Българското председателство на Комитета на министрите на Съвета на Европа, се проведе под патронажа на министъра на образованието и науката Меглена Кунева.

Младежи от Стара Загора участваха в Международна конференция „Нашето общо бъдеще“

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>