Какви ще са приоритети на новия шеф на полицията?

Да бъде подобрена работата по предотвратяване и разкриване на телефонните измами в региона. Този ще бъде един от приоритетите в работата на новоназначения директор на ОД на МВР в Стара Загора старши комисар Николай Кирков.
Според новия директор на полицията в Стара Загора превенцията по отношение на тези измами трябва да продължи. Освен от страна на полицията превенция трябва да има и в семейството, където да се говори да не се откликва на такива обаждания.
Повече полицейско присъствие и разкрити престъпления на територията на областта, както и повишаване на сигурността в региона, са сред другите приоритети.
Предвижда се и охрана за опазване на реколтата в региона. По отношение на срещата Берое – ЦСКА Кирков обясни, че предстои да бъдат установени лицата, които са си позволили да нанесат щети в стадиона.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>