Намалиха такса „паяк“ в Стара Загора

Намалиха наполовина таксите, които се събират при вдигане с „паяци“ на неправилно паркирани автомобили. Така, вместо 60 ще се плащат 30 лв , а когато преместването се установи на място, таксата се намалява от 30 на 15 лв.
Това стана възможно, след като съветниците гласуваха промяна в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Стара Загора.

В залата от БСП отново поставиха въпросите за дейността на частната фирма, като имаше предложение и за това да се купят репатратори на старо. Преди две години нямаше възможност да се заделят средства, коментира кметът Живко Тодоров.

43-има съветници подкрепиха предложението на вносителя общинския съветник Янко Янков , 3-ма бяха против, един гласува „въздържал се“. Не срещна подкрепа предложението на Бойчо Биволарски таксата вместо 30 да бъде намалена на 25 лв.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>