Младежи пишат „Писма до себе си“ в литературен конкурс

Община Стара Загора и Центърът за наука, култура и изкуство стартират литературен конкурс на тема „Писма до себе си“. Желаещите могат да се включат в три възрастови групи – от 7 до 13 години, от 14 до 19 години и от 19 до 29 години (навършени към настоящата година).

Темата на конкурса е свързана с начина, по който децата и младежите възприемат себе си и мястото си в обкръжаващия ги свят. Тя позволява да бъде разработена с цялата свобода и широта на въображението. Не е задължително текстът да е с формата на писмо.

В литературния конкурс може да се участва с до три стихотворение или с едно есе (с обем до две машинописни страници). Текстовете трябва да бъдат подписани с имената на участника, възраст, училище / за учащите/, имейл и телефон за контакт. Крайният срок е 1 април 2016 г.

Всеки, изпратил разработка, ще получи грамота за участие, а победителите ще бъдат излъчени на 21 април. Във всяка възрастова група ще има първо, второ и трето място.

Младежи пишат „Писма до себе си“ в литературен конкурс

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>