„Мебели Иввекс“ ООД отбелязва 24 години от създаването си

Днес старозагорската фирма „Мебели Иввекс“ ООД отбелязва 24 години от създаването си. Започнала като търговска фирма през 1992 г., от 1997 г. се занимава с производство, основно на мека мебел и матраци.

„Произвеждаме 50 модела мека мебел и 12 модела матраци, с разнообразен дизайн и функционалност, така че да удовлетворим вкуса на всеки клиент. Продукцията ни е търсена и ценена заради доброто си качество. За производството използваме съвременни технологии и дизайн и влагаме суровини с доказан произход, за да предоставим на клиента дивани и матраци с високо качество“, сподели собственикът г-жа Велизара Иванова.

 

От години мебелната компания „Иввекс” работи и  на европейския пазар, прилагайки европейските стандарти за качество и модерен дизайн.

„Мебели Иввекс” предлага на българския потребител продукти на достъпни цени  – и с гранация – на меката мебел 2 години, на матраците – до 8 години. Благодарение на факта, че са производители, „Иввекс” предлага следгаранционно обслужване за своите модели.

Към момента „Мебели Иввекс“ партнира успешно с 85 български фирми-дистрибутори. Продукцията се изнася за Франция, Италия, Гърция, Швеция, Израел, водят се преговори за разширяване на експорта. Заради добрите възможности за реализация на външните пазари в последната година, планувано и плавно персоналът се увеличава всяко тримесечие. В момента във фирмата работят общо 90 души, някои от които са там от създаването й.

В открития през 2011 година 3-етажен Мебелен център „Иввекс“ на площ от 5000 кв. м клиентите от Стара Загора и региона могат да видят и пробват цялата гама от дивани и матраци с марка „Иввекс“. В шоурума се предлага и голямо разнообразие от кухни, спални, детски и офис мебели на най-утвърдените български мебелни фабрики. В „Иввекс“ клиентите получават компетентни съвети за тяхното обзавеждане, както и консултации за нестандартни решения. За постоянни клиенти и желаещите да направят комплексно обзавеждане има разработена специална политика. Цените на мебелите са в средния и около средния ценови клас.
За да поддържаме интереса на клиентите, имаме различни изненади, казва Велизара Иванова. Всеки четвъртък в Мебелния център един продукт е със сериозно намаление, но клиентът трябва да отиде на място и да го открие.

 

Всеки месец група изделия са на промоционална цена. А за рождения си ден „Мебели Иввекс“ направи специален подарък за старозагорци –  определени групи мебели се предлагаха с  до 50% отстъпка в цената.
Адресът на мебелен център „Иввекс” е  Стара Загора, ул. „Капитан Петко Войвода“.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>