Кметска среща

Много от кметовете излязоха с благодарности към ВиК за добре свършената работа. Други пък изпаднаха в конфликт с представителите на дружеството заради проблеми с водоснабдяването в някои села. Наместниците от с. Пряпорец се оплакват, че в половината село вода по чешмите няма и, че проблемът съществува от близо 2 години.

В Арнаутино пък може да се стигне и до режим на водата. Кметът г-жа Мария Стойнова повдигна отвово въпроса с постоянния недостиг на вода в селото. Отвора на ВиК дружеството беше категоричен.

Всеки втори кмет повдигна и темата за трудностите при комуникацията, заради недостига на обхват. Кметският наместник на с.Пъстрово Тончо Георгиев се оплака, че обработва по голямата част от документацията на селото на ръка и я препраща към пощите. А причината е липсата на всякаква интернет връзка в местността.

Кметовете на селата отправиха лични благодарности за посредничеството към секретарят на Общината – Делян Иванов.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>