Все повече в ГЕРБ – Стара Загора, 2015 е успешна година

2015 година бе успешна за ГЕРБ , такава е оценката на общинския председател на партията Емил Христов. Нямам предвид само успешните избори, но и като цялостно развитие на партията като структура, идеи, движение напред и като отношение с другите партии, уточни Христов.
Това е пътят, по който трябва да се върви от всички, обединени от идеята за Стара Загора – ГЕРБ , други партии, неправителствени организации, жители. С около 8 % е нарастнала членската маса на партията през изминалата година. Новите в редиците на ГЕРБ са млади хора в активна възраст, които искат да работят за града.
Смисълът на партията на местно ниво е да се направи всичко възможно градът да расте и да се развива. Кои обаче ще са пречките по пътя на ГЕРБ в политическата 2016-а?
Христов, който е и председател на Общинския съвет очаква спокойна година в работата на местния парламент. Имаме нови идеи, надявам се добрите практики от стария Общински съвет да намерят място и в този, коментира още председателят.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>