„Ден на отворени врати” в Областна администрация – Стара Загора

Днес се проведе поредния „Ден на отворени врати” в Областна администрация – Стара Загора.

Желаещите да се запознаят с работата на администрацията бяха посрещнати от служители, които демонстрираха как работят различните дирекции в администрацията. Кои са интересните въпроси и за какво гражданите търсят подкрепата на областния управител.

Отворени врат проведоха  днес в Областната администрация Стара Загора. Те са за всички, които искат да се запознаят с работата на държавните служители в различните направления. На всеки гражданин, които има интерес към правомощията и задълженията на служителите, или конкретен въпрос

Отворените врати на областната администрация, които се провеждат да трети път тази година е знак и към гражданите, и към бизнеса за желанието на Областната администрация да подобрява качеството на държавната служба и да създава по-благоприятна среда за живот и стопанска дейност.

Идеята за отворените врати и посещенията на хората, показват интереса към държавната власт и откриват конкретните проблеми на хората, сподели още инж. Ранов.

 

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>