Красавици помагат на таланти

 

Старозагорски красавици организират благотворителна инициатива в помощ на талатливи деца. Цялостната идея е изработката на календар, средствата от продажбата на който ще отидат в помощ на 3 музикални таланта. Благодарение на госпожа Кертикова календара вече е готов и ще бъде разпространяван на различни коледни събития.

 

Инициативата връща най-красивите старозагорки в години на своите най-активни изяви.

 

3-мата таланти са възпитаници на Музикалното училище в града и с изявите си са впечетлили бившите мис. Сашко и Мариян успешно се обучават в свиренето на кларинет, а абитуриентът Божидар, който е почти професионалист на цигулката вече взема участия и в големи концерти.

За да развива таланта си малкия Сашо се нуждае от нов кларинет, Мариян от месечна стипендия, а с каузата организаторите се надяват да помогнат на Божидар да отпразнува подобаващо абитуриентския си бал.

 

Пред камерите на ТВ Загора младите музиканти си пожелаха успехи и здраве, а малкият Сашко поздрави екипа ни с ритмично народно изпълнение.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>