Изложба краси детска градина

Сувенири, изработени от природни материали красят детска градина „Звездица“ в квартал „Железник“. Изложбата е част от есенен празник, който ще се състои утре в забавачката. Експонатите, изработени от тикви, шишарки, кестени и всякакви материали от природата са разположени на различни места в забавачката и радват всеки, който я посети. Вижте:

Около 100 са изработените от деца, преподаватели и родители красиви експонати с природни материали. Те са разположени на различни места в обединено детско заведение „Звездица“ и зареждат емоционално всеки, който прекрачи прага на забавачката.
Всъщност, измайстореното от тикви, шишарки, кестени, картофчета, патладжани, листа и други материали е част от есенен празник, който ще се състои утре.
Ежко-Бежко, Прасчо, лебеди, всякакви животинки и човечета, тиква във вид на жена или пък къща са изработени с големи дози фантазия, вкус и старание. Всяка от творбите на сръчните деца, семействата им и учителите си има свое очарование и е различна от останалите. Кибритени клечки, картони и други помощници са допринесли за красивия вид на творбите. Темата за есента е пресъздадена и чрез рисунки.
В детската градина е на почит и екологичното възпитание и култура на малките старозагорчета. От миналата година забавачката работи с природозащитниците от „Зелени Балкани“. Открита е зелена учебна година.
Децата са посещавали Спасителния център, предстоят и нови срещи с обитателите му. Тук са им гостували малко соколче и сова, на които са се радвали всички. Празникът утре започва в 9 и 30 часа. Подготвена е специална програма, а всеки е добре дошъл!

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>