Спират всички превозни средства по „Хан Тервел“ за две седмици заради ремонта в „Самара 3″

 

Заради строително-монтажните работи по проект „Реконструкция и разширение на канализационната и водопроводна мрежа на кв. Самара 3″, за две седмици ще бъде спряно движението на всички превозни средства по ул. „Хан Тервел“ в Стара Загора. Автобуси №8, №20, №21, №33 и №44 ще се движат по обходен маршрут, а спирки „Мания“ и „Бедечка“ по тези линии няма да бъдат обслужвани. Обособява се временна автобусна спирка на кръстовището на бул. „Крайречен“ и ул. „Ген. Столетов“.

За времето от 12.11.2015г до 25.11.2015г., от 08:00 часа до 18:00 часа, ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка по ул. „Хан Тервел“, в отсечката от ул. „Христина Морфова“ до бул. „Цар Симеон Велики“.

Движението ще се осъществява по обходен маршрут:

  • за движещите се посока север – юг: ул. „Христина Морфова“ – бул. „Крайречен“ – бул. „Цар Симеон Велики“  и обратно.
  • Общественият транспорт /автобусни линии №8, №20, №21, №33 и №44/ ще се движи по обходен маршрут, както следва:

–       ул. „Христина Морфова“ – бул. „Крайречен“ – бул. „Цар Симеон Велики“  и обратно. Автобусите ще спират на бул. „Крайречен“, на определените за това места, на които са монтирани знаци, указващи автобусни спирки.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната сигнализация. Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

 

Спират всички превозни средства по „Хан Тервел“ за две седмици заради ремонта в „Самара 3″

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>