Читалище продава стари мебели

Народно читалище „Свети Климент Охридски“ разпродава стари мебели на символични цени. Бюра, маси, столове, шкафове, пишещи машини очакват новите си стопани. Някои от мебелите могат да се закупят на цени от 1 до 5 лева. Те се продават, тъй като вече не са нужни след ремонта на културната институция.

Народно читалище „Свети Климент Охридски“ разпродава стари мебели на символични цени. Договарянето става на място. Бюра, шкафове, стари врати и други мебели очакват новите си стопани. Днес мъж, прочел обявата пред сградата на читалището, дойде, за да купи книги. Книги обаче не се продават в момента, а само мебели.
Всичко, което е изнесено от обновените помещения и вече не е нужно в ремонтираната сграда дори и да звучи невероятно ще бъде продадено на много ниски цени.
Какво всъщност се продава всеки може да разгледа в работен ден от 9 до 12 часа и от 14 до 18 часа.
Въпреки модерното време и изкушенията на мебелните магазини голяма част от най-известните интериорни дизайнери се ровят в антиквариати в издирване на старото. От читалището можете да си тръгнете с мебели за село, за града или пък за офиса. С малко труд и творчество купеното ще заживее нов живот.
Предстои да бъдат разпродадени и мебели, които се намират даже на сцената на читалището. То бе ремонтирано по проект „Красива България“ , а част от средствата бяха осигурени от капиталовата програма на Община Стара Загора. Официалното откриване на обновената сграда бе на 15 септември.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>