В пет Общини на областта предстои балотаж тази неделя. В 6 от тях кмет бе избран на първи тур. Освен Стара Загора, това са Казанлък, Николаево, Братя Даскалови, Гълъбово и Мъглиж.

Двама от претендентите за кмет на Гурково отиват на балотаж на 1 ноември. Това са кандидатът на ГЕРБ Иван Славов и досегашният кмет Слави Бонев от БСП.

В Община Чирпан гражданите ще избират между Кичка Петкова от БСП и Христо Стефанов от ГЕРБ. Балотаж ще има и в селата Гита, Зетьово, Малко Тръново, Свобода и Спасово.

Продължава изборната надпревара и в Община Раднево. За управлението на града ще се борят Маргарита Василева, издигната от „С Маргарита за Раднево“ и д-р Теньо Тенев от ПП ГЕРБ.

На втори тур в община Опан ще се явят кандидатите за кметове Минчо Чавдаров (БСП) и Генчо Колев („Нова алтернатива“).

Балотаж ще има и в Павел баня. Едва днес там приключи на 100% броенето на бюлетините. Състезанието е между Иса Бесоолу от ДПС, за който са гласували 44,05% от избирателите и Станимир Радевски, който събра 34,49%.

В пет Общини ще има балотаж в неделя

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>