Тихомир Томов: Това са последните избори, на които се явявам

Това са последните избори на които се явявам, заяви пред журналисти водачът на листата за общински съветници на „Нова сила“ Тихомир Томов. Нормално е да се дава път и на други хора, смята Томов, който е бил в общинския съвет на Стара Загора два мандата и зам. кмет по времето на Светлин Танчев.

Тихомир Томов препоръча на медиите и избирателите  внимателно да прочетат програмите на парламентарно представените политически партии. Според него, ако обещанията бъдат изпълнени няма да са достатъчни и 2 млрд. лв. От 2007 ма година насам абсолютно всичко е обещано на старозагорци, ние от малките партии трябва да намираме други ниши и предложения, смята Томов. Нова сила ще издигне плоча на площада на Старозагорски минерални бани на известния старозагорски авиатор Христо Костакев, обяви Томов. Решение за това има на ОбС още от 2007 ма година. Листатат ни е напълно експертна. А в следващия мандат ще атакуваме няколко закона, ще поискаме и референдум по няколко точки заяви кандидатът за общински съветник.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>