СК „Импала“ с успехи на МТ „Тракия къп“

Деница Стефанова от СК „Импала“ завърши на второ място в многобоя и спечели един златен два сребърни и един бронзов медал на отделните уреди от международния турнир по художествена гимнастика „Тракия Къп“, който се проведе в Пловдив. В шампионата участие взеха над 200 гимнастички от осем държави.

Деница Стефанова се състезава при девойките старша възраст и спечели сребърен медал в многобоя. Шампионка стана Мариета Иванова от „Тракия“. Стефанова спечели и четири медала на отделните уреди – златен на обръч, сребърни на въже и бухалки и бронзов на топка.

Камелия Ослиева при девойките младша възраст е седма в многобоя, шеста без уред и уред по избор и седма на обръч. Аделина Загорова е трета в многобоя и трета на уред по избор.

Дебют на официален турнир на съчетание с бухалки направи ансамбълът за девойки младша възраст на СК „Импала“, който се класира осми. На шампионата в Пловдив участваха състезателки от България, Италия, Гърция, Белгия, Русия, Полша, и националните състави на Азербайджан и Тунис.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>