И в училищата в ремонт ще се проведат избори в неделя

И в В ПМГ „Гео Милев“ в Стара Загора ще се провеждат избори в неделя, въпреки че сградата е в ремонт. Учениците обаче още няма да влизат в математическата гимназия, тъй като се чака акт 16. В другите училища, в които текат ремонти също са сформирани Секционни избирателни комисии.

В математическа гимназия в момента се работи основно за подготовката на помещенията, в които ще бъдат настанени петте секционни избирателни комисии. Паралелно се почистват и останалите класни стаи. Обновени са стаите, ВиК и електрическата инсталации. В момента 7 кабинета са оборудвани с нови маси и столове.

Сградата бе изцяло санирана. Поставена е топлоизолация и силиконова мазилка. Монтирана е нова PVC дограма. Цялостно са ремонтирани санитарните помещения в учебните корпуси и учителския корпус и на кухненския блок. Припомням, Общината обяви обществена поръчка за цялостен ремонт и енергийно обновяване на сградата на Природо-математическа гимназия „Гео Милев“. Приблизителната стойност на строително-монтажните работи е 2 000 000 лева. Половината от сумата е осигурена от общинския бюджет, а останалата сума бе отпусната от държавата.
Цялостно са ремонтирани санитарните помещения в учебните корпуси и учителския корпус и на кухненския блок.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>