Цветан Цветанов: Да оцелим десетката на 25 октомври

Пред стотици жители на площада пред Община Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов представи пред гражданите на Стара Загора кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието присъстваха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко Тодоров, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

Във всички избори, които сме правили, винаги сме били шампиони, защото хората, които избирате носят потенциал и енергия. Благодаря ви, че преди четири години подкрепихте Живко Тодоров, защото той сбъдна много мечти на старозагорци и пое отговорността да бъде водач и и истински лидер.Това каза пред препълнения централен площад на Стара Загора зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Пред старозагорци, симпатизанти и членове на партията бяха представени кандидатът за кмет на община Стара Загора Живко Тодоров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

Истинската победа ще бъде тогава, когато Стара Загора стане град номер 1 в България за живеене, категоричен беше Живко Тодоров, който благодари на съгражданите си за доверието и помощта, благодарение на които през изминалите четири години Стара Загора се промени.

„Защото хората са най-голямото богатство на нашия град и ние сме длъжни да продължим да инвестираме в тях, във вас, за да направим така, че след години нашият град да бъде един истински европейски град, с европейски възможности и перспективи, и всички тези млади хора, които са тук, да останат в града си и да се гордеят с него. Това е моята истинска амбиция. Не само да спечелим изборите, но и да направим така, че нашият град да бъде най-добрият в България. Защото не София, не Варна, не Бургас, не Пловдив – Стара Загора е в нашите сърца и това ще продължи още много години, защото сме родени тук и тук ще посрещнем децата си и внуците си.

, ,

Затова искам да ви благодаря, старозагорци. Аз знам, че ще сте горди с града си, че ще продължим да вървим заедно напред и затова ви моля за подкрепа. Нека на 25-ти заедно да продължим по пътя за развитие напред!“, призова кандидатът за кмет от ГЕРБ Живко Тодоров.

Според Цветан Цветанов, изборите, които предстоят на 25 октомври, не бива да бъдат подценявани, въпреки че според всички победата на Живко Тодоров на първи тур е сигурна. Необходима е висока избирателна активност, убеден е Цветанов, защото само така Живко Тодоров, общинските съветници и останалите кандидати на партията в областта, ще имат категорична победа и местните съвети ще имат мнозинства, които няма да позволят на опозицията да „извива“ ръце.

„Точно заради това молбата ми към вас е-направете правилния избор. За Стара Загора на 25 октомври той е с номер 10! Нека да уцелим десетката“, призова старозагорци Цветанов.

Той припомни, че през изминалите четири години общината под ръководството на кмета Живко Тодоров, усвои около 300 млн. лева. „Това са парите, които достигнаха до вас, за видимите резултати, за устойчива среда. Тя може да става все по- добра само с Живко Тодоров-кмет на община Стара Загора. Убеден съм, че той и неговият екип нямат време за балотаж, защото имат да свършат много работа и през новия програмен период.

Най-успешният млад евродепутат Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) също изказа подкрепата си за отбора, воден от Живко Тодоров. Тя подчерта колко важно е един градоначалник да има Европа зад гърба си.

По време на предизборния концерт на ГЕРБ под липите, на площада пред Община Стара Загора бяха представени още и кандидатите за общински съветници, както и тези за кметове на ГЕРБ в областта.

Песните на звездите от Х – фактор и други български изпълнители огласиха площада пред община Стара Загора.

 

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>