КТ „Подкрепа“ подкрепя Живко Тодоров

Регионален съвет на КТ „Подкрепа“ се проведе днес в Стара Загора. Представители на синдиката и председателят Димитър Манолов се срещнаха и с кандидата за кмет на Стара Загора Живко Тодоров. Позицията, с която излязохме е да подкрепим кандидатурата на Живко Тодоров за кмет на Община Стара Загора, обяви пред медиите областният лидер на КТ „Подкрепа“ Михаил Михайлов.
По време на срещата е обсъдена и листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ, сред кандидатите е педагогът Дарина Гайдарова, която е в Изпълнителния съвет на Регионален синдикат „Образование“.
За синдиката е изключително важно да присъства и участва пряко в Общинския съвет, коментира и председателят на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов.Синдикатът подкрепя кандидати и от други партии, стига предложените имена да са на хора, доказали своите качества като Живко Тодоров, допълни още Манолов.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>