ДП по скокове на батут – финали

Спортна зала „Иван Вазов“ ще бъде домакин на финалите на ДП по скокове на батут за всички възрасти и дисциплини. Надпреварата ще се проведе от 16 до 18 октомври, а нейни организатори са СК „Добри Костин“, Българската федерация по скокове на батут и Община Стара Загора.

Над 180 състезатели от 14 клуба от страната плюс гости от Гърция ще участват във финалите на ДП по скокове на батут, което ще се проведе във спортна зала „Иван Вазов“. Надпреварата е за всички възрастови групи, като участниците ще излъчат държавните шампиони в индивидуалните и синхронни скокове на батут, в двойния минибатут и скоковете на пътека.

Домакините от СК „Добри Костин“ ще бъдат представени от общо 18 свои възпитаници. ДП по скокове на батут в Стара Загора ще бъде и последна квалификация за определянето на състава на националния отбор за СП в Одензе, Дания.

Официалното откриване на надпреварата е в събота от 15,00 часа. ДП-во стартира в петък от 14 часа и 30 минути със синхронните скокове на батут за всички възрасти.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>