ДП по футбол за девойки

Стара Загора бе домакин на кръг от държавното първенство по футбол за девойки до 15 години, който се проведе на игрището с изкуствена настилка в квартал „Кольо Ганчев“. В надпреварата се включиха общо четири отбора, като съставът на „Берое“ завърши на второто място.

Отборите на „Берое“, „Екомет 90“ (Пловдив). „Бургус лейдис“ и „Арена запад“ играха по системата всеки срещу всеки по правилата на футбол 9. В първия си мач момичетата на „Берое“ победиха казанлъшкия „Арена запад“ с 3:1. Последва успех над „Бургус лейдис“ с 3:0. В последния си двубой, който бе и решаващ за първото място старозагорки отстъпиха на „Екомет 90“ Пловдив с 0:3. Така след всички изиграни срещи първи в класирането се изкачиха пловдивчанки, пред съставите на „Берое“ „Бургус лейдис“ и „Арена запад“.

В събота отново на терена с изкуствена настилка в квартал „Кольо Ганчев“ ЖФК „Берое“ ще бъде домакин и на турнир за девойки до 17 години.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>