Михаил Михайлов: Няма да допусна приемането на нелегални пришълци на територията на общината

АКО БЪДА ИЗБРАН ЗА  КМЕТ НА СТАРА ЗАГОРА НЯМА ДА ДОПУСНА ПРИЕМАНЕТО НА НЕЛЕГАЛНИ ПРИШЪЛЦИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНАТА!

Стара Загора е град-мъченик, жертва на клане, извършено от освирепелите орди на Сюлейман паша. Само преди 138 години 14 500 православни християни биват зверски изклани от ислямистите. Предстои да бъде издигнат и паметник на големия български владетел Тервел, спасил Европа преди повече от хилядолетие от ислямизация и нашествие на арабите.Сега пред очите ни се случва същото НОВО ИСЛЯМИСТКО ПРЕСЕЛЕНИЕ на 21 век  и единствената партия, която от години говори по този жизнено важен за оцеляването на българите въпросе АТАКА. Аз няма да допусна подмяна на населението на древна Стара Загора с арабско-африканско такова. Освен това, т.нар. мигранти изяждат сума, равняваща се на 19 745 минимални български пенсии месечно, тъй като държавата харчи по 1084 лв за пришълец, а хората, които построиха днешна България получават мизерни пенсии. Това трябва да се спре!

Уважаеми старозагорци, българи, за пореден път АТАКА-Стара Загора ще участва в изборите за местна власт. Уверявам ви, че няма да отстъпя от своите принципи на честност и последователност!

Аз, като кандидат за кмет на Община Стара Загора, ще работя безкористно за нормален живот на всички нас. Стига клишета, стига хвалби от всички управляващи колко сме стабилни, какви отличници сме, колко послушни сме и колко ни харесват в Брюксел! Тази лъжа и измама отдавна не върви! Ние сме най-бедната, най-колониалната и най-зависимата страна в ЕС! При така провежданата национална политика на България, несериозно е да ви обещавам просперитет и светло бъдеще! Стара Загора също е обхваната от обезлюдяване, липса на работни места и бедност. В предишния мандат на общинския съвет 2011-2015 приехме редица полезни за обществото предложения, реализирахме успешни проекти. Гарантирам ви, че в следващия мандат ще се боря против продажбата на общински имоти, против презастрояването на града ни. Ще направя всичко възможно за построяването на общински жилища, чрез публично-частно партньорство, за създаване на общински предприятия, които да спрат източването на Общината, ще работя за подобряване инфраструктурата по кварталите и селата. Прекратяване на всички неизгодни договори на Общината с частни фирми и не на последно място – протекции за местния бизнес! Очаквам всички ваши градивни предложения и идеи за бъдещето управление и развитие на Стара Загора.

В Общински съвет Стара Загора ние от АТАКА ще продължим прилагането на националната политика на партията на местно ниво!

Михаил Михайлов: Няма да допусна приемането на нелегални пришълци на територията на общината

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>