БСДП представи кандидатите си за кмет и общински съветници

Българска социалдемократическа партия откри предизборната си кампания в Стара Загора. Участваме с девизът „Стара Загора“ – град с европейска визия и жизнен стандарт“,заяви заместник-председателят на БСДП и водач на листата Недялко Ангелов, малко преди да бъде представен кандидатът за кмет на Стара Загора и листата с общински съветници.

Ще дадем всичко от себе си, жизнен опит и професионализъм, за да може бъдещият Общински съвет да взима най-правилните решения. Имаме идеи за развитие на инфраструктурата, образованието и здравеопазването, за една социална програма, каза още Ангелов.
Моята цел на предстоящите избори е хората от нашата листа в най-голяма степен да се реализират като общински съветници. Опитът ни като ръководители и експерти в своите области ще бъде полезен за старозагорци, но ние няма да подкрепим задкулисни споразумения, които биха били от полза на олигарси, партии или монополи, категоричен бе водачът на листата.
Кандидатът на Българска социалдемократическа партия за кмет на Стара Загора Неделчо Неделчев определи себе си като достоен противник на останалите кандидати и припомни, че ги кани на открит дебат за Стара Загора.
С тази кампания искаме да покажем, че има и други модели на управление, заяви председателят на Българска социалдемократическа партия Йордан Нихризов, който декларира подкрепата си за кандидатите на партията в Стара Загора.
„Стара Загора“ – град с европейска визия и жизнен стандарт“ е категоричното послание на Българската социалдемократическа партия, чийто номер в бюлетините за кмет на община Стара Загора, за общински съветници и кметове на села е 16!

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>