Валери Симеонов откри предизборната кампания на НФСБ

Председателят на Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов откри предизборната кампания на партията в област Стара Загора. В залата на Регионален исторически музей той представи кандидатите за кметове и общински съветници.

„България е над всичко“ е нашият девиз, с тези думи се обърна към присъстващите Симеонов.

Кампанията ще е честна, коректна към избирателите и не особено атрактивна, но под знака на дълга и задълженията към обществото, заяви още председателят на Национален фронт за спасение на България.
За повече средства за крайните райони на Стара Загора и за по-големите села на територията на Общината , където има повече жители, се обяви кандидатът за кмет на Община Стара Загора на НФСБ Гергана Микова.
Листата за общински съветници на партията е преди всичко експертна. В нея има хора от кварталите на Стара Загора и селата на територията на Общината, и доказани специалисти , посочи още Микова.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>