Николай Тонев тръгва за четвърти пореден мандат за кмет на Гълъбово

Днес  официално бе открит предизборният  щаб на кандидата за кмет на Община Гълъбово – Николай Тонев и кандидатите за общински съветници с бюлетина № 9. Николай Тонев се кандидатира ка 4-ти пореден мандат. Негов единствен конкурент за кметстоко място е същият като на предишните избори – Пенчо Пенев от ПП ГЕРБ, който тогава спечели само 38,5% от гласовете на избирателите, а Тонев спечели още на първия тур с 60%. В листата за общински съветници жените са 7, мъжете 10.

Официалното откриване на предизборната кампания на  Николай Тонев ще бъде на 30 септември в центъра Гълъбово с участието на певицата Тони Димитрова.

Бизнесменът Николай Тонев за първи път се впусна в надпреварата за кмет през 2003 година, като независим, заедно с коалиция „Обединени за Гълъбово”. Община Гълъбово се управлява три мандата от Николай Тонев, който за 12 години промени гр. Гълъбово и селата в общината до неузнаваемост. И в трите кампании за местната власт Николай Тонев печели убедително сред своите конкуренти.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>