ГЕРБ представи листата си за изборите

Партия ГЕРБ ще открие предизборната си кампания в Стара Загора на 25 септември от 18 часа в спортна зала „Иван Вазов“.Тогава ще бъдат представени кандидатите за кметове и общински съветници, анонсира общинският председател Емил Христов, който е и водач на листата. Най-младият кандидат за местния парламент е на 25 години. В листата са хора с различни професии, има и двама бивши депутати.

51-ин са кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. Сред тях са общински съветници от от мандат 2011-2015 година, обяви на пресконференция общинският председател на партията Емил Христов. В листата има хора с вскякави професии, сред тях са юристи, лекари и финансисти.
В предишната листа младите хора бяха 18, сега са 20-сет, коментира организационният секретар на ГЕРБ Николай Диков. Това, което винаги сме правили и ще продължаваме да правим, е да се доказваме с работа, а не с празни приказки. Кандидатите ни са хора, които могат да работят в екип, каза още Диков.
25-годишният Желязко Атанасов е най-младият в листата на ГЕРБ за общински съветници, а най-възрастният е арх. Иван Райнов.
Сред първите десет в листата са имената на двама бивши депутати – Нели Калнева и Пламен Русев. Водач е Емил Христов, втори е Николай Диков, а на трето място е Милена Желева.
ГЕРБ издига кандидати за кметове в 35 старозагорски села, в Маджерито и Еленино кандидатите са независими, подкрепени от партията.
Официално предизборната кампания ще стартира на 25 септември в спортна зала „Иван Вазов“ от 18 часа.Емил Христов посочи, че и тази кампания на ГЕРБ ще бъде позитивна и призова за това и останалите партии. Нека бъдем отговорни към обществото, да работим въпреки различията ни, но в интерес на града, посочи още Христов.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>