Берое среща Академик (Пловдив) в контрола

На 16 септември от 18:00 часа, в Общинската зала „Стара Загора”,  баскетболният тим на Берое ще изиграе първата си контролна среща от лятната си подготовка. Съперник в нея ще бъде новакът в НБЛ – Академик Бултекс 99 (Пловдив). В щаба на Берое всички са здрави и ще бъдат на разположение на старши треньора Любомир Минчев.

Гостите от Пловдив, за които това ще бъде втора проверка, също ще бъдат в пълен състав, като се очаква в игра  да се появят и новите попълнения в тима. Сред тях личат имената и набившите баскетболисти на Берое – американецът Майкъл Харт и гардът Планимир Дафинов. Харт игра за старозагорци през сезон 2012/2013, като записа участие в 35 срещи. В тях центърът се отличи със 7.9 точки и 4.6 борби средно на мач. Планимир Дафинов пък бе част от „зелено-белите” през сезон 2012/2013, както и през 2014/2015.

Берое среща Академик (Пловдив) в контрола

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>