Предстоят консултации за определяне състава на СИК в Община Стара Загора

На 16 ти септември, сряда от 10.00 часа, в зала 2 на Община Стара Загора, ще се проведат консултации за определяне състава на секционните избирателни комисии на територията на община Стара Загора, за произвеждане на избори за общински съветници и кметове, и за национален референдум на 25 октомври 2015 г.

Поканата на кмета Живко Тодоров е към ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции от партии в 43-то Народно събрание – „ГЕРБ“, „ДПС“, „Атака“, „БСП Лява България“, „Реформаторски блок“, „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, „България без  цензура“ и „АБВ“.

Образувани са 208 избирателни секции, от които 203 общи и 5 допълнителни, в т.ч. подвижна СИК. Утвърдени са 158 СИК със състав от девет членове и 50 СИК със състав от седем членове. Ръководството на СИК се състои от председател, заместник-председател и секретар, които не могат да бъдат от една и съща партия или коалиция.

Предстоят консултации за определяне състава на СИК в Община Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>