МТ по скокове на батут във Валядолид

СК „Добри Костин“ ще участва със трима свои възпитаници на МТ по скокове на батут за всички възрасти във испанския град Валядолид. Надпреварата е съпътстваща на турнира от Световната купа за мъже и жени, където старозагорци този път нямат свой представител.

След усилена 10-дневна подготовка проведена съвместно с националния отбор на Казахстан в Стара Загора, възпитаниците на СК „Добри Костин“ са готови за участието си в МТ по скокове на батут във Валядолид. Старозагорската група, която включва треньора Мариана Макулова и състезателите Мариан Михалев, Ивет Атанасова и Анита Макулова, които ще участват в дициплините индивидуални и синхронни скокове на батут, лети утре за Мадрид, от където с автобус ще се отправи към Валядолид. Българските национали ще пътуват заедно с отбора на Казахстан, а самото състезание ще се проведе на 11, 12 и 13 септември.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>